Є у «Добряни» хороша традиція - дбати про літніх людей


Щорічно, 1 жовтня, відзначається День людей похилого віку. Для Чернігівського молокозаводу та ТМ «Добряна» це не просто дата, а привід приїхати в гості до тих, кому не вистачає уваги, теплоти і турботи. 

Є у «Добряни» хороша традиція - дбати про літніх людей

Щорічно 1 жовтня для підопічних стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування Чернігівської РДА проходить в компанії представників Чернігівського молокозаводу. Цей рік не став винятком - гості приїхали в Михайло-Коцюбинський з привітаннями та частуванням - смачними молочними продуктами ТМ «Добряна».
Візит гостей не став несподіванкою для літніх людей. Адже це далеко не перший візит представників молокозаводу - традиції вже понад 5 років.
Тутешні жителі - самотні люди похилого віку, інваліди про яких нікому подбати. Частина їх турбот і проблем взяла на себе «Добряна».
Зважаючи невисоких пенсій та постійного зростання цін на все необхідне, підопічні Центру часто змушені обмежувати себе. Зате тепер у них на столах з'явилися смачні молокопродукти - сметана, масло, йогурти ...
За словами завідуючої стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування Чернігівської РДА Ольги Коваль, сьогодні в Центрі живе 17 чоловік зі всього Чернігівського району. У них немає родичів, а самостійно себе вони обслужити не можуть. Усім цим людям приємно будь-який прояв уваги і турботи. А коли така турбота йде від серця, є гранично щирою - приємно подвійно.
Коли Чернігівський молокозавод вперше відгукнувся на прохання про допомогу від територіального центру соціального обслуговування, представники підприємства пообіцяли, що такі відносини не будуть одноразовими, не припиняться в майбутньому. Як бачимо, слово своє вони стримали, зробивши одиноких літніх людей своїми підопічними, які завжди можуть розраховувати на підтримку і турботу.
Всi новини