ДП "Мілкіленд-Україна" взяло участь у проекті "Здорові діти - здорова нація"


01 Червня 2012

23 травня 2012 "Чернігівський молокозавод" (контролюється ДП "Мілкіленд-Україна") відкрив двері для учнів чернігівської середньої школи № 6 та школи-інтернату міста Березне.

ДП "Мілкіленд-Україна" взяло участь у проекті "Здорові діти - здорова нація"

В рамках екскурсії 39 школярам показали сучасні виробничі лінії, які дозволяють обробляти молоко з мінімальним втручанням людини: весь процес автоматизований, а саме молоко з одного цеху в інший надходить по спеціальних трубах.
Дітям показали професійне обладнання, в якому молоко знаходиться при температурі 95 градусів протягом 6 годин. Завдяки технології пастеризації в молоці знищуються всі хвороботворні мікроби, тому після такої обробки воно не скисне за умови зберігання в холодильнику протягом 6 днів. В кінці шляху всі хлопці змогли спробувати молочні ласощі від торгової марки "Добряна", а також отримали в подарунок футболки та значки з написом "I love milk".
Нагадаємо, що Асоціація виробників молока за підтримки компанії "Дикун Глобал Консалт" у партнерстві з провідними виробниками молочної продукції з травня 2012 року став організовувати візити школярів на молочні ферми і переробні підприємства України.
Загальне число дітей, що беруть участь в проекті "Здорові діти - здорова нація" складе близько 500 чоловік. Головна мета таких заходів - показати підростаючому поколінню, як виробляється молоко і як відбувається його переробка. Це допоможе їм переконатися, що молоко - безпечний, смачний і, головне, - корисний продукт.
Всi новини