Кефір 3,2 % ТМ «Останкінське 1955» - переможець програми «Контрольна закупівля» на телеканалі «ОРТ»!


20 Листопада 2013

19 листопада в програмі «Контрольна закупівля», Кефір 3,2 % ТМ «Останкінське 1955» був визнаний самим смачним, безпечним і корисним!

Кефір 3,2 % ТМ «Останкінське 1955» - переможець програми «Контрольна закупівля» на телеканалі «ОРТ»!

    Спеціально для незалежної оцінки кефіру на російському молочному ринку, була проведена закупівля кефіру, жирністю 3,2 % 6-ти найбільш популярних виробників молочної продукції.
Продукт оцінювався за 3 основними параметрами: смак, безпека і наявність корисних молочнокислих бактерій.
    Вже в першому відбірковому турі, де оцінювався смак продукту, тест витримали тільки три молочних виробника, серед яких і кефір ТМ «Останкінське 1955».
Народне журі відзначило приємний і насичений смак останкінського кефіру, його однорідну і щільну консистенцію. Споживачі помітили, що в такий продукт немає необхідності додавати цукор, його із задоволенням  вживатимуть всі члени сім'ї. Це особливо приємно, тому що смак, крім дорослих, оцінювали і діти.
    Другим критерієм оцінки кефіру стала його безпека.
У цьому турі всі виробники здали тест на «відмінно». Ні в одному із зразків небезпечної мікрофлори виявлено не було.
    У третьому, вирішальному турі, оцінили корисність представлених зразків кефіру.
Як відомо, основним показником оцінки якості кефіру є вміст у ньому корисних молочно - кислих бактерій. Саме завдяки їх наявності кефір володіє своїми корисними властивостями.
    Експерти визначили зміст молочно - кислих організмів у запропонованих зразках і серед всіх учасників найкориснішим виявився кефір ТМ «Останкінське 1955».
У ньому корисних мікроорганізмів виявлено в 7 разів більше, ніж у інших фіналістів.
Таким чином, за результатами оцінки експертів програми «Контрольна закупівля», а також за незалежною оцінкою народного журі, переможцем став кефір ТМ «Останкінське 1955»!


Довідка: ВАТ «Останкінський молочний комбінат» входить до складу інтернаціонального холдингу «Milkiland» - одного з найбільших виробників молочної продукції на території Східної Європи.
ВАТ «Останкінський молочний комбінат» веде свою історію з 1955 року і вже без малого шість десятків років залишається вірним високим стандартам столичної якості. Підприємство зберігає традиції, технології та класичні рецептури виробництва своєї продукції, залишаючись улюбленою маркою вже ні одного покоління москвичів. 
Всi новини