Новинка! Термостатна продукція ТМ "Добряна"


21 Февраля 2012

ТМ Добряна представляє новий асортимент кисломолочних продуктів, виготовлених термостатним способом: простокваша, ряжанка, біфілайф.


Новинка! Термостатна продукція ТМ "Добряна"

При термостатному  методі, сквашування молока і дозрівання продукту виготовляється в безпосередньо в індивідуальних стаканах в термостатних камерах.

Технологія виробництва (наступна):

1. Молоко заквашують, перемішують, заливають в стакани.

2. Потім запечатують стакани і одразу направляють в термостат – в камеру, де підтримується необхідна для сквашування температура. І витримують там продукцію до утворення в стаканах достатньо міцного згустку.

3. Після закінчення сквашування продукт направляють в холодильну камеру для охолодження і дозрівання.

Ці продукти не тільки смачні та натуральні, але і дуже корисні для здоров’я кожної людини.

Простокваша – це натуральний український кисломолочний продукт, який виготовляють сквашуванням пастеризованного коровячого молока закваскою з натуральних культур молочнокислих стрептококків.

Корисні властивості простокваші:

1) простокваша засвоюється організмом і переварюється краще, а ніж молоко, відповідно, підходить всім;

2) простокваша багата вітамінами А і С – самі важливі для організму людини;

3) простокваша містить необхідні для здоров’я мікроелементи – калій, кальцій, залізо і фосфор;

4) регулярне вживання простокваші нормалізує мікрофлору кишечника.

Ряжанка - це натуральний кисломолочний продукт, який отримують з топленого молока шляхом сквашування закваски, приготовленої на чистих культурах термофільного молочнокислого стрептокока.

Корисні властивості ряжанки:

1) ряжанка містить білки, які дуже швидко засвоюються організмом;

2) молочна кислота, яка міститься в ряжанці, помагає роботі нирок та нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту;

3) одного стакану ряжанки достатньо, щоб відновити четверту частину добової потреби людини в калії та пяту частину потреби в фосфорі;

4) ряжанка ідеально тамує спрагу і збільшує апетит.

Біфілайф – це кисломолочний продукт, який виготовляється сквашуванням натурального коровячого молока комплексною закваскою з пяти біфідобактерій. Лікувально - функціональний продукт

Корисні властивості "Біфілайфу":

1) біфілайф містить вітаміни. В, В2, В6. Регулярне вживання біфілайфу зміцнює серцево – судинну систему і шлунково – кишечний тракт;

2) біфілайф містить вітамін С і зміцнює імуннітет організму;

3) при регулярному вживанні, біфілайф спонукає відновленню мікрофлори кишечника людини, що особливо важливо для тих, хто приймав антибіотики;

4) витамін В12, який також міститься в цьому продукті, стимулює у дітей ріст і сприяє покращенню їх загального стану.

Всі продукти виготовлені термостатним способом мають ніжний смак так щільну фактуру у вигляді згустка.


Всi новини