Пробіг під каштанами 2013


26 Травня 2013

Компанія "Мілкіленд Україна" взяла участь у щорічному спортивно-благодійному проекті "Пробіг під каштанами".

Пробіг під каштанами 2013

Пробіг відбувся цього року вже в 21-й раз і зібрав більше 13 000 учасників, які пробігли центральними вулицями Києва заради допомоги діткам з хворим серцем.
Благодійну місію акції підтримала рекордна кількість - 150 корпоративних команд з кількістю учасників від 5 до понад 7000 чоловік.
Кошти, зібрані під час "Пробігу під каштанами", будуть передані Науково-практичному центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України для закупівлі необхідного обладнання. Офіційне оголошення суми, зібраної всіма учасниками акції, відбудеться в понеділок, 3 Червень 2013 в рамках офіційної прес-конференції.
За традицією в рамках Пробігу було проведено кілька забігів для різних категорій учасників: дітей, спортсменів, учасників на візках та благодійників. Заслужені нагороди, цінні та корисні призи для здорового і спортивного способу життя отримали переможці кожної категорії:
Наймолодшим учасником Пробігу стала зовсім маленька Емілія Глодя, з міста Рівне, якій в день свята виповнився 1 місяць 26 днів.
Найстаршим учасникам Пробігу виповнилося 87 років.
Крім того, в рамках акції були нагороджені переможці в номінаціях: "Володар 21-го номера Пробігу" і "Майбутній учасник Пробігу" - жінка в очікуванні малюка.
Всi новини