Росспоживнагляд призупинив ввезення на територію Росії молочну продукції виробництва ДП «Мілкіленд-Україна»


07 Липня 2014

4 липня Федеральна служба з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини Російської Федерації (Росспоживнагляд) призупинила ввезення на територію Росії молока та молочної продукції, виробленої на 7 підприємствах Групи компаній «Мілкіленд-Україна». 

Росспоживнагляд призупинив ввезення на територію Росії молочну продукції виробництва ДП «Мілкіленд-Україна»

«Застосування даних санкцій не стосовно конкретних товарів, а проти групи з 7 заводів, 4 з яких впродовж останніх 5 років не поставляли продукцію на територію Російської Федерації, свідчить про те, що дане рішення Росспоживнагляду не має відношення до якості нашої продукції.

Раніше Росспоживнагляд ухвалив рішення про призупинення ввезення молочної продукції 2 заводів «Мілкіленд-Україна». Ми кілька разів звернулися в це російське відомство з метою налагодження конструктивного діалогу, ознайомлення з виявленими порушеннями і розробкою плану заходів щодо їх усунення.
На жаль, в контакт з нами Росспоживнагляд не вступив і ми не отримали жодної відповіді на наші звернення.

Поставляючи молочну продукцію на ринок Російської Федерації впродовж 10 останніх років, заводи Групи завжди виконують всі регламенти Митного Союзу та вимоги законодавства Російської Федерації, що неодноразово підтверджувалося як незалежними лабораторіями, так і інспекціями Росспоживнагляду і Россільгоспнагляду.
Ми шкодуємо, що від рішення Росспоживнагляду постраждають наші російські клієнти і споживачі.

У той же час, ми запевняємо наших акціонерів і кредиторів, що, незважаючи на деякі проблеми, яке принесло нам це рішення, завдяки диверсифікації нашого бізнесу Група компаній «Мілкіленд» зможе забезпечити виконання всіх своїх зобов'язань », - прокоментував Головний виконавчий директор Мілкіленд Н.В. Анатолій Юркевич.
Всi новини