Сир "Моцарела" від ТМ Добряна отримав оцінку "відмінно"


10 Жовтня 2013

Отримувати найвищу оцінку за якість своєї продукції стало доброю традицією для ТМ Добряна.

Сир "Моцарела" від ТМ Добряна отримав оцінку "відмінно"

Не минуло й місяця з тестування вітчизняних виробників вершкового масла Центром незалежних експертиз ТЕСТ , на якому вершкове масло від ТМ Добряна отримало найвищу оцінку за якість , як вже на початку жовтня при дослідженні м'якого сиру Моцарелла на прилавках українських магазинів , сир Моццарелла від ТМ Добряна отримав оцінку «відмінно» від того ж дослідного центру .
Тестування проводилося за фізико-хімічними , мікробіологічними та органолептичними показниками , а також щодо маркування та пакування серед 8 виробників Моцарелли : 2-х іноземних та 6 - х вітчизняних . У результаті дослідження тільки два з них отримало найвищу оцінку « відмінно».
Серед них і ТМ Добряна , смак сиру моцарелла якої найбільш відповідав стандарту , а ціна виявилася найдемократичнішою серед « відмінників ».
Решта ж 6 учасників за результатами тестування не дотягли навіть до «добре» , а отримали загальну оцінку « задовільно » , «погано » і «дуже погано». Один зразок сиру опинився і зовсім не справжнім сиром , а сирним продуктом , де весь молочний жир майже на 100 % замінений рослинними жирами.
« Якість продукції завжди було і буде пріоритетом для компанії« Мілкіленд- Україна » , - прокоментував новину Костянтин Лапцов , директор компанії - всі молочні продукти ТМ« Добряна » , які випускаються на підприємствах , що входять до « Мілкіленд- Україна » , провадяться відповідно до вимог міжнародних стандартів безпеки і якості - HACCP та ISO 9001. Результати тестувань , які озвучили фахівці Центру « ТЕСТ» , черговий раз підтвердили , що ми рухаємося в правильному напрямку ».
Всi новини