19 - 20 жовтня на території столичного ВДНГ вперше пройшло Національне свято сиру


21 Жовтня 2013

ТМ Добряна приготувала найбільше канапе в Україні


19 - 20 жовтня на території столичного ВДНГ вперше пройшло Національне свято сиру

Завданням заходу було не тільки дати можливість киянам та гостям столиці провести весело вихідні, а й підвищити культуру споживання сирів серед українців.ТМ Добряна виступила партнером свята і спеціально на захід запросила шеф - кухаря відомого столичного ресторану провести майстер - клас з культури споживання сирів. В результаті , відвідувачі спробували незвичайні поєднання улюблених сирів із звичними продуктами : сиру « Рокфор » з крекером , грушею і медом , сиру « Брі » з малиною і м'ятою , моцарели з виноградом і руколою , а також багато іншого.
Найменші відвідувачі свята теж не нудьгували. ТМ Добряна розважала дітей стрибками на батуті , змаганнями в грі Angry Birds , а також дала можливість сфотографуватися з веселою сонечком і отримати фотографію з фоторамкою прямо святі.
Апофеозом свята стало величезне канапе від ТМ Добярна , розміром 4 на 7 метрів і вагою близько 140 кг , яке було зареєстровано , як рекорд України і занесено до Книги рекордів України . На виготовлення цього мегаканапе пішло близько 90 кг сирів. Їм пригостили всіх гостей. 
Всi новини