ТМ "Добряна" пригостила смачними сирами учасників щорічної премії Hospitality Awards


13 Грудня 2012

На початку грудня 2012 року відбулася урочиста церемонія щорічної національної премії в сфері гостинності України Hospitality Awards 2012. 

ТМ "Добряна" пригостила смачними сирами учасників щорічної премії Hospitality Awards

На урочистий захід зібралося понад 250 представників кращих готелів України. ТМ "Добряна" спільно з організаторами премії, Клубом готельєрів та рестораторів HOTELIERO, підготувала смачні частування для лідерів ринку готельних послуг - різноманітні тверді і м’які сири, які гармонійно доповнили святковий стіл.

Нагадаємо, що ТМ "Добряна" представляє широкий асортимент сирів від традиційних для Росії і України до вишуканих сортів, які увібрали в себе давні традиції виробництва цих продуктів в Європі. Гордість бренду - сир "Король Артур" зі смаком пряженого молока, який був вперше представлений ринку в 2004 році. На сьогоднішній день компанія "Мілкіленд-Україна" (виробник ТМ "Добряна") також є одним з найбільших вітчизняних виробникiв преміальних м’яких сирів, асортимент яких включає такі всесвітньо відомі види сирів, як "Брі", "Камамбер", "Рокфор", " Преміум Дует "," Моцарелла ".


Всi новини