ТМ "Добряна" привітала переможців акції "Все можуть королі"


26 Жовтня 2012

 ТМ Добряна вітає переможців конкурсу "Все можуть королі".

Переможцем конкурсу став "король" на ім’я Руслан із міста Прилуки, який завдяки чудовому письму своєї супутниці Антоніни отримав у нагороду тур по замках України для всієї родини. 


Також переможцями акції, на яких чекають відмінні фондюшниці від ТМ "Добряна", стали: Юрій (м. Прилуки), Артем (м.Київ), Іван (м. Кременчук), Максим (м. Донецьк), В’ячеслав (м. Луганськ ), Володимир (м. Луганськ), Юрій (м.Київ), Павло (м. Макіївка), Микола (м. Котовськ, Одеська область) і Віктор (м. Харків).

"Торгова марка "Добряна" від усієї душі вітає переможців конкурсу. Хочеться сказати, що тема нашого конкурсу була обрана не випадково. Атмосфера домашнього затишку, добра і любові в оселі - це ті цінності, на які орієнтується торгова марка "Добряна". Досить сказати про те, що один з наших найпопулярніших сирів "Король Артур" зі смаком пряженого молока виробляється лише з найкращого і перевіреного молока, що постачається з власних молочних господарств. Найдосвідченіші сировари щодня вкладають велику увагу і любов в процес приготування сирів, для того, щоби будь-яка господиня змогла пригостити свого улюбленого "короля" насправді натуральним і смачним сиром і кожен день радувати новим кулінарним шедевром", - зазначила заступник начальника відділу маркетингу ДП "Мілкіленд-Україна" Юлія Вирва.

Нагадаємо, що інтерактивна акція "Все можуть королі" проходила при співробітництві ТМ "Добряна" і радіостанції "Русскоє радіо". Для участі в акції представницям прекрасної статі було потрібно вислати на електронну адресу радіостанції фотографію свого "короля" і промовисто описати, чому саме цей чоловік гідний такого звання. Фотографії з описом розміщувалися на спеціальній конкурсній сторінці "Русского радіо", на якій можна було проголосувати за будь-якого з учасників. Переможець визначався найбільшою кількістю голосів. З результатами акції можна ознайомитися тут - http://rusradio.com.ua/cheese



Всi новини