ТМ Добряна стала партнером церемонії нагородження найуспішніших бізнес-леді України


14 Квітня 2015

10 квітня в Музеї духовних скарбів України відбулася церемонія нагородження переможниць рейтингу «Топ 10 найбільш успішних бізнес - леді України» за версією ділового видання Companion.

ТМ Добряна стала партнером церемонії нагородження найуспішніших бізнес-леді України

Проект з восьмирічною історією в черговий раз зібрав кращих жінок-управлінців з різних сфер діяльності, відзначивши їх оригінальними пам'ятними нагородами. Цього року формат рейтингу був кілька оновлений - крім топ-10, читачі та експерти визначили кращих жінок-керівників в основних сегментах бізнесу: аграрній сфері, FMCG, HoReCa, банківському секторі, фармацевтичному бізнесі, торгівлі, технологіях та ін. Всього було відзначено 30 топ-менеджерів - по три переможниці в кожній з десяти номінацій.
Методика рейтингу 2015 була абсолютно новою. Вона об'єднала в собі думку читачів ділового видання і результати голосування експертної ради, яка складається з чоловіків-керівників. У спеціальному передвесняного випуску команда Companion представила кожну переможницю, показавши тим самим, що жінки можуть бути успішними керівниками далеко не жіночих бізнесів, залишаючись при цьому особистостями з найширшим колом обов'язків та інтересів.
Всi новини