ТМ LatteR запустила в продажу масло Ніжне зі зниженою калорійністю


07 Серпня 2015

Торгова Марка LatteR випустила новий унікальний дієтичний продукт - легке Безлактозне масло солодковершкове «Ніжне». Низькокалорійное масло 62% жирності без лактози і глютену ідеально підійде всім справжнім поціновувачам корисних і легких для засвоєння продуктів. Шукайте на полицях супермаркетів Novus, Фуршет, Велика Кишеня, Мега Маркет, Еко Маркет.

ТМ LatteR запустила в продажу масло Ніжне зі зниженою калорійністю

 Незбирана молочна дієтична продукція ТМ LatteR підходить для всієї родини, виробляється в екологічно чистому регіоні Чернігівській області (с. Красносільське). Продукція ТМ LatteR створюється за спеціальною технологією, що дозволяє зробити продукт легко засвоюваним і зберегти всі корисні властивості традиційної молочної продукції з чудовим смаком.

 ТМ «LatteR» розробила свою лінійку дієтичної продукції спеціально для людей, що приділяють особливу увагу своєму здоров'ю, щоб завжди відчувати себе добре і бути у формі. Продукція володіє повним спектром корисних вітамінів і мікроелементів, включаючи вітамін D. ТМ LatteR ідеально підходить для профілактичних дієт і дієт, направденних на зниження ваги, а також людям з лактозною недостатністю та непереносимістю глютену.

Створено для Вашого здоров'я.

www.milkiland.ua/ua/latter


Всi новини