У Києві пройшло нагородження кращих готелів і ресторанів України


10 Грудня 2014

8 грудня відбулася церемонія нагородження Ресторанної премії СІЛЬ і Ukrainian Hospitality Awards

У Києві пройшло нагородження кращих готелів і ресторанів України

Захід відбувся в готелі InterContinental Kyiv і зібрав 350 гостей: власників кращих ресторанів України, General Managers кращих готелів країни, а також представників ділових і профільних ЗМІ.

ТМ Добряна виступила партнером заходу, надавши на частування почесним гостям свої преміальні сири з благородною пліснявою: Рокфор, Брі, Преміум Дует, Золотистий, а також благородний Янбур.

Ресторанна премія СІЛЬ вручається ресторанам, які були названі споживачами та витримали перевірку професійного журі премії в 10 номінаціях. Нагорода переможців - мідна сковорода СІЛЬ - служить знаком якості ресторанів України.

Мета Ресторанної премії СІЛЬ - допомогти споживачам зорієнтуватися в якості ресторанів найбільших міст країни.

Премія Ukrainian Hospitality Awards вручається кращим готелям України. Готелі самостійно номінуються на участь у Премії. Методика оцінювання включає професійну оцінку складом журі Премії, а також рейтинги номінантів в системах онлайн-бронювання.

Премія ініційована і вручається щорічно Клубом готельєрів та рестораторів HOTELIERO.
Клуб був створений у вересні 2009 року і є єдиним майданчиком, який на системній основі об'єднує професіоналів індустрії гостинності для обміну досвідом і знаннями.



Всi новини