У Сумах нагороджували маленьких переможців фотоконкурсу!


25 Грудня 2013

Життя стало яскравішим! Переможці фотоконкурсу від ТМ «Добряни» отримали цінні призи.

У Сумах нагороджували маленьких переможців фотоконкурсу!


Оцінити роботи професійних фотографів зазвичай не складно - сюжет і композиція повинні бути як можна більш оригінальними , а горизонт заваленим. Вибрати кращий знімок дитини , який зображає будь-який момент його повсякденного життя , практично нездійсненне завдання. Сфотографовані на круту камеру або на простенький мобільний телефон, перемазані кашею або сплячі на підлозі біля кота, малюки однаково прекрасні , зворушливі та смішні. Але кожен батько впевнений в тому , що саме його крихітка посміхається краще за всіх на світі, і , що вона найдивовижніша з усіх, які коли-небудь жили на землі. І ми теж так вважаємо! Тому ТМ "Добряна " і компанія "Все Суми Панорама- Медіа" ще на початку осені оголосили фотоконкурс «Те, що робить наше життя яскравішим!». Сумчанам і мешканцям області ми запропонували надсилати самі надихаючі фотографії дітей. Фотоконкурс тривав з 15 вересня по 30 листопада 2013 р. і за цей час на редакційну пошту прийшов 104 знімок ( за умовами конкурсу одна сім'я могла надіслати одну фотографію). За вподобане фото можна було проголосувати на сайті, а переможців визначали як результати глядацького голосування, так і представники партнера конкурсу ТМ «Добряна».

Вручення цінних призів батькам, які «полювали з фоторушницею » на своїх малюків найуспішніше, пройшло 23 грудня о ТРК «Відікон», яка виступила інформаційним спонсором конкурсу. Поки відеооператори налаштовували камери, щасливі переможці поділилися враженнями від участі в конкурсі.

Марина ТОКАРЕВА та її дочка маленька Маргарита прислали фото під назвою "Чим більше я з Добрянах , тим більш рожеві мої рум'яна " : «Фотографуватися донька дуже любить і вдома у нас вже зібралася колекція із сотень знімків. Бабуся побачила по ТБ рекламу конкурсу і вирішила , що ми повинні відправити фото . Адже внучка так швидко росте і обов'язково потрібно відобразити найяскравіші миті її дитинства . Тим більше , що смачну і корисну продукцію спонсора конкурсу ТМ « Добряна », ми купуємо постійно ».

За оригінальність в номінації «Подаруй посмішку батькам » перемогла фотографія " Татусеві скороходи гарні в будь-яку погоду", яку відправив на конкурс Антон Парфентьєв - тато п'ятирічної Насті. Про конкурс ми дізналися , прочитавши анонс на сайті і вирішили брати участь , тим більше що смішних Настиних знімків у нас так багато , що й не злічити . На фото вона трохи молодші - їй два рочки. А перемогти, звичайно, хотілося, адже наша дівчинка - сама класна, а спонсор конкурсу - найщедріший », - зазначив Антон.

Отже, володарями яких же призів стали учасники конкурсу за свої старання?

Євгенія СІРЯЧЕНКО отримала електронну фоторамку , за допомогою якої можна переглядати всю величезну домашню колекцію фотографій в зручному режимі .

Антон Парфентьєв виграв сімейну фотосесію у професійного фотографа.

І нарешті, Марина ТОКАРЕВА стала володаркою головного призу конкурсу - планшета.


Щиро вітаємо переможців!
Всi новини