Вітаємо підприємства ПАТ «Чернігівський молочний завод» і філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» з перемогою у конкурсі якості!


10 Жовтня 2014

Щороку продукція ДП «Мілкіленд - Україна» перемагає на всіляких конкурсах якості. «100 кращих товарів України» - один з найвідоміших і авторитетних. 

Вітаємо підприємства ПАТ «Чернігівський молочний завод» і філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» з перемогою у конкурсі якості!

Цей рік також не став винятком. Кефір 0% 900 г в екологічній упаковці еколін і сметана термостатна 15% 380 г ПАТ «Чернігівського молочного заводу», а також сир «Моцарелла» Сумського молочного заводу виграли регіональний етап конкурсу «100 кращих товарів України».
Підприємства отримають нагороди та і можливість взяти участь в національній виставці "100 кращих товарів України", яка відбудеться на початку листопада в Києві.
Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» - економічно і соціально важливий проект у сфері виробництва та просування як на внутрішній, так і на зовнішній ринок високоякісної, конкурентоспроможної вітчизняної За останніми даними організаторів, з початку існування конкурсу 11 років тому кількість організацій та установ по всій Україні, які приєдналися до нього, досягло більше 9000 підприємств.
Не останню роль в такій високій статистикою грають переваги конкурсу та його можливості - підприємства мають можливість отримати незалежну експертну оцінку своєї продукції, взяти участь у національній виставці «100 кращих товарів України», маркувати свою продукцію почесним логотипом, розширити маркетингові дослідження та рекламну діяльність і підвищити інноваційно-інвестиційну привабливість підприємства.
Всi новини