Вершкове масло ТМ Добряна отримало оцінку Відмінно від незалежних експертів


14 Липня 2012

За результатами незалежного лабораторного дослідження п’ятнадцяти зразків вершкового селянського масла, що продається в магазинах м. Києва під різними брендами, вершкове масло ТМ "Добряна" отримало найвищу оцінку "Відмінно" за якість і безпеку від фахівців Центру споживчих експертиз "ТЕСТ".

Результати дослідження були офіційно оголошені 10 липня 2012 керівником "ТЕСТ" Валентином Безруким під час прес-конференції, присвяченій безпеці ряду продуктів харчування для киян.
Лабораторні дослідження, ініційовані Центром "ТЕСТ", включають в себе перевірку таких показників як фізико-хімічний склад, мікробіологія, смак, запах, консистенція, а також зовнішній вигляд продукту. Зокрема, перевірка солодковершкового селянського масла "Добряна" показала, що продукт повністю відповідає всім органолептичними показниками, не містить патогенної мікрофлори і має характерний вершковий смак.
"Всі наші зусилля спрямовані на те, щоби споживачі, купуючи продукти від торгової марки "Добряна", завжди були впевнені - вони зроблені якісно і безпечно. Ми вдячні Центру незалежних експертиз "ТЕСТ" за професійний і неупереджений підхід до досліджень, які ще раз підтвердили, що ми крокуємо у вірному напрямку", - зазначив генеральний директор" Мілкіленд-Україна "Костянтин Лапцов.

Всi новини